Film/Tv recensioner

Terra Nil kommer på Netflix

Naturvårdare

Devolver Digital och free Lives släppte i dag det zen, meditativa strategispelet Terra Nill på Pc och mobil och finns på Netflix. Terra Nil handlar om att återuppbygga naturliga ekosystem som mänskligheten har förstört. Gå in mängd olika biomer, återuppliva dem med en mängd olika verktyg och byggnader och gå sedan ut och lämna ladet som om du aldrig vore där.

Resident Evil: welcome to raccon city

Titel: Resident Evil: Welcome to Raccon City,

Film: Resident Evil Welcome to Raccon City

Regissör: Johannes Roberts

Genrer: Action, Sci-Fi, Mystery, Thriller, Skräck

Betyg: R

I rollerna ser du Avan Jogia, Chad Rook, Donal Logue, Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Kerstin Plemel, Lily Gao, Marina Mazepa, Nathan Dales, Neal Mcdonough, Robbie Amell, Stephannie Hawkins, Tom Hopper,

I Restendet Evel: Welcome to Raccoon City, en gång i tiden så blomstrande hemmet för läkemedelsjätten Umbrella Corporation, är Raccoon City nu en levadedöd stad i Mellanvästern. Företagets utvandring lämnade staden i sticket åt ödemarken. Med en stor ondska under ytan. När den ondskan släpps lös måste en vara i en grupp för att överleva och samman beta tillsammans för att avslöja hela sanningen bakom Umbrella och begränsa fienderna, samtidigt som de försöker ta sig igenom natten.

Skrivet av Stefan Fischerström


Feed

Ogenaltitel: Feed

Titel Feed

Regissör: Johannes Persson

Producent: Paolo Vacirca, Joakim Lundell

Språk: Sverige

Land: Sverige

Distributör: Nordisk Film

Längd: 1h 40 min

Genre: Skräckfilm

En grupp vänner bli inbjuds till att uppleva och recensera en lyxig campingplats som är en byggnad i den svenska utbefolkningens hjärta. Den samiska legenden om Ravga, ”skuggan av död personen so bor i vattnet”, blir till ett verkligt stort problem när de blir fast på en liten ö mitt i sjön. Men det kan finns en förklaring till allt som sker som är inte alls är övernaturligt och det kommer att bli mycket värre en så här.


Skådespelarna: 8/10

Molly Nutley Sofia Kappel Vincent Grahl Joel Lutzow Amanda Lindh Annica Liljeblad

Ljud: 6/10

Ljudet är ganska bra men man får inte den skräckkänslan

Filmkänsla: 5/10

Jag tycker inte att det var en skräckfilm jag tycker det är mer som en deckare

Film barheten: 6/10

Den håller som en deckare men inte som en skräckfilm

Totalt: 5/10

Skrivet av Stefan Fischerström