Film/Tv Nyheter

Filmnytt: nu kan du se Trailen på Uncharted- Filmen

Den har skjutits upp några gånger men nu verkar det som att det blir februari 2022 som vi kommer att få se Tom Holland som spela Nathan Drake på biodukarna. För den som är intresserad så kan jag föra dra trailern nedanför.

skrivet av Stefan

MER ÄN ETT SILENT HILL-SPEL KAN SLÄPPAS UNDER 2022

Konami ska enligt rykten börja göra ett nytt spel igen som Metal Gear Solid och Castlevania.

Det Japanska spelstudion Konami har inte varit särskilt flitiga när det gäller att vara på sina tidigare populära spelserier de senaste åren, men nu verkar det bli ändring på det.

Enligt källor till sajten VGC håller studion på att omstrukturera sig för att börja skapa premium-spel igen, som till exempel flera Silent Hill.

Dessa Silent Hill-spel ska vara under utveckling av externa studior, som samarbetar med Konami. En av dessa ska vara en framstående" japansk studio, medan det även finns rykten om det polska Bloober Team som har gjort The Medium.

Det senaste spelen i serien släpptes 2012 ska hetta Silent Hill: Downpour och Book of Memories.

Det var tidigare på gång att Hideo Kojima, som är känd för "Metal Gear Solid"-serien skulle göra Silent Hills med

Skådespelaren Norman Reedus som är med The Walking Dead han har huvudrollen, men det projektet lades ner. Istället gjorde han Death Stranding med samma skådis.

Samma källor till VGC menar även att en extern studio arbetar med en remake av "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" och att ett nytt Castlevania är på gång. Flera av studios spel har filmatiserats, som Silent Hill" från 2005 och Netflix populära animerade Castlevania-serie.

skrivet av stefan

NETFLIX-GAMING HAR SLÄPPT SINA FÖRSTA SPEL I POLEN

vi kunde tidigare i veckan rapportera att Netflix kommer att börjar med spel och nu är det här.

Netflix i Polen har nämligen släppt två Stranger Things-mobilspel som det går att testa på under en viss tid. Dessa två spel fick namnet “Stranger Things: 1984” och “Stranger Things 3:The game“.


Hur dessa spel ser ut är okänt men enligt Talkesport.com så finns endast i biblioteket för dig som har Google Play Store i Polen, det finns alltså inte till IOS än.

skrivet av stefan

DET TIDSRESANDE TONÅRSDRAMAT "LIFE IS STRANGE" ÄR PÅ VÄG ATT BLI TV-SERIE

Det första spelet i Dontnod Entertainments serie "Life is Strange" följer vi den 18 år gamla Max Caulfield, som upptäcker att hon har förmågan att spola tillbaka tiden när hon anländer till sin nya skola. Precis som i många andra berättelser om tidsresor blir det så klart konsekvenser, som hon och hennes bästa vän Chloe måste lösa.

En tv-serie baserad på spelen behöver inte nödvändigtvis följa berättelsen om Max Caulfield eller handlingen från "Life is Strange 2" eller det kommande "Life is Strange: True Colors". Det skulle även kunna bli bra om de lyckas fånga den säregna stämningen och tematiken från spelen, om det handlar om en ung individ som måste hantera sitt vardagsliv samtidigt som den har en superkraft.

skrivet av stefan

Regissören till Sonic-filmerna vill göra en Smash Bros-film

I en värld av universum

Efter Marvels framfart med sitt Cinematic Universe så försöker alla studior satsa på sina egna sammanhållande filmuniversum. Paramount försöker bygga ut ett Sonic-universum efter att båda filmen om den blå igelkotten har fått bra kritik både från tittarna och media. I och med att Sonic ingår i Super Smash Bros tillsammans med Mario och gänget fick Sonic the Hedgehog 2s regissör Jeff Fowler frågan av comicbook.com, om han kunde tänka sig göra något på den spelserien. Även om Fowler var lite skeptisk till om det kan ske, så sa han att han gärna skulle göra filmen om möjligheten dök upp.

"Nothing would make me happier than to just throw all the characters into a battle royale and do a big Smash Bros. thing. That would probably require some work from the lawyers before that could happen,"

Detta kan ju givetvis bli problem med licenser då Nintendo äger Super Smash Bros och Sega äger Sonic. Nintendo håller ju i sin tur på med en egen animerad Mario-film under Universals flagga vilket skulle göra det svårt för båda karaktärerna att existera i samma film. Å andra sidan, Sony lånade ut Spider man till Disney, så ingenting är omöjligt idag.


Sonic 2 slår nytt rekord

Gotta goer

Öppningshelgen för Sonic the Hedgehog 2 i USA har, enligt Variety, slagit rekord. 71 miljoner inspelade dollar i USA slår med marginal de 58 miljoner som första filmen drog in. Där och då var det ett rekord för filmer baserade på spel, så detta innebär förstås att det är ett nytt saftigt rekord.

Globalt sett att Sonic 2 har hittills dragit in 141 miljoner dollar. Det går bra. Det också snabbt.

Om det kommer en Sonic the Hedgehog 3-film? Jag tro att det kommer en 3 rulle redan i görningen, liksom en Knuckles-fokuserad på tv-serie. Och någon gång i år släpps det ambitiösa Sonic Frontiers

Skrivet av Stefan Fischerström


resident evil infinite darkness

Resident Evil infinte Delay bli försenat

Ny uppdatering av resident Evil kommer bli försenat till nästa år kommer Filmen vara ute i butiken om vi har någon info så läger vi ut det


Netflix lägger ner Resident Evil efter en säsong

Tittarsifforna var inte tillräckligt höga för att ge serien en fortsättning.

Netflix har valt att inte återvända till New Raccoon City. Rapportera att skräckserien Resident Evil läggs ner efter bara en säsong

Resident Evil släpptes på streamingtjänsten i mitten av juli, som en fristående futuristisk spinoff på den mycket populära tv spels franchisen. De åtta avsnitten lockade inte tillräckligt med tittare i förhållande till seriens budget för att garantera en fortsättning. Efter tre veckor föll Resident Evil utanför Topp 10 listan

Serien sågades av både kritiker och fans

Skrivet av Stefan Fischerström


Detta är en exempeltext

Nya Beck filmen som heter Dödsfällan som har nummer 47 i oningen kommer på juldagen

Polisaspirant Vilhelm Beck är ute på praktik med sin hanledare när han vid rutinmässigt stopp se ett inbrott och hittar en död 17 åring på brottsplatsen. Det blir ett fall för Alex och Martin och dom andra i Beck-gruppen.

skrivet av Stefan Fischerström

Populära sci-spelet Death stranding blir film

Hideo Kojimas populära sci-fi-spel "Death Stranding" från 2019 ska bli film, skriver Deadline. Detaljerna är få, men filmen sägs "introducera nya element och karaktärer inom samma universum". Projektet är under utveckling och vi lär få namn på både manusförfattare, regissör och skådisar inom kort.

Kojima jobbar med producenten Alex Lebovici (senast aktuell med skräck-snackisen "Barbarian" med Bill Skarsgård) för att överföra det postapokalyptiska och övernaturliga succéspelet (mer män 10 miljoner spelare) till film.

- Det är ett stort ögonblick för franchisen och jag ser fram emot vårt samarbete för att ta "Death Stranding" till bioduken, kommenterar spelskaparen.


Det blev nyligen känt att "Death Stranding"-spelet ska få en uppföljare med Lea Seydoux och Norman Reedus tillbaka i sina roller. I originalet hade även bland andra Mads Mikkelsen, Troy Baker, Margaret Qualley och filmskaparen Guillermo del Toro lånat ut sina ansikten och/eller röster.

Skrivet av stefan