Ps4

Pac-man Museum+ på playstation 4 och det finns med på andra konsoler med

Pac-man har funnits sedan 1980 det kommer från början från japan och kom till Europa 1980 det är den mest och populäraste spelserien som har kommit med ett nytt Pac-Man Museum+

I det senaste spelet gör man nästan som dom gamla spelen men alla kan vad man gör i serien pac-man

I Pac-Man Museum+ är mycket bättre grafik när du kommer in i spelet så kan du välja på massa olika pac-man spel som är med i pac-man museum+

Grafik: 5/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8,5

skrivet av Stefan Fischerström

Fobia- st. Dinfna Hotell

Treze Trilhas är hem för St. Dinfna Hotell, en dekadent plats som är föremål för många rykten inklusive mystiska försvinnanden och paranormal aktivitet. I hopp om att bryta historien reser amatörjournalisten som heter Roberto Leite Lopes till Santa Catarina efter ett tips från sin vän Stephanie.

Hans undersökande färdigheter kommer att behövas inte bara för avslöja sanningen utan för att överleva när vekligheten vänds upp och ner med hans upptäckt av en kamera som avslöjar olika tidslinjer, en fantastisk kultur. Och mänskliga experiment och uppenbarelser som strövar omkring fritt i salarna.

Fobia har mycket som man kan göra som att lösa pussel och letar efter vad som helst för att stoppa deras jakt för att lösa gåtan på det förflutna, nu och framtiden kommer att kollidera.

Grafik: 7/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Farmning Simulator 2022

Farmning Simulator har funnits sedan 2009 det är egentligen ett dataspel som dom har gjort en serge på olika konsoler det har blivet större och större hela tiden nu har dom släppts famnnng simulator 2022.

I den senaste spelet finns det mera nya saker att köpa som man inte kan köpa i dom gamla spelen

I Farmning Simulator 22 kan man välja fritt mellan att göra en egen karaktär, som en nybörjare eller om man är lite erfaren spelare. Men det är ett spel för hela familjen unga som äldre.

Grafik: 7/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 9/10

Underhållning: 9/10

Totalt: 9,8

Skrivet av Stefan Fischerström


Nu är det dags att göra lite trick med Roller Drome

Roller Drome är ett spel som kom i år till olika konsoller bland annat ps4. Det är ett roligt skjutspel och ett minispel och ett sport spel som gör det underhållning som är egentligen ett plattformsspel om man ska vara noga.

Roller Drome bygger på att man ska åka inlines och bland annat göra trick och möta andra spelare om man vill göra online Annas kan man köra själv och skjuta på andra spelare som du möter.

I Roller Drome kan du välja på massa olika lägen och du kan välja bättre jul och vapen och olika saker till spelaren

Grafik: 7/10

Ljud: 5/10

Underhållning: 8/10

Totalt 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Nu är det dags att ta fram brädan igen i det nya spelet session: Skate Sim

Session: Skate Sim är ett sportvidiospel som har utvecklats av Monteals och Crea-ture Studios. Är mycket inspirerad av skateboardåkningens gyllene era Sessions primära mår att få dig att uppleva vad skateboardåkning verkligen är, en otrolig kultur där det inte finns några andra mål än att uttrycka din kreativitet och nå framgång genomhårt arbete. Uthållighet och bitar av galenskap för ingen annan är dig själv.

Vi är redo att spela den mest autentiska och grundare som är skateboardupplevelsen i på de mest känna legenderna inom tiderna och platserna på jorden, filma och göra de knäppaste skatepartierna som finns.

Att filma har alltid varit en stor del av skateboardkulturen. Med Sessions videoredigerare kan spelaren göra olika slaks trick


Allt bästa och mest ikoniska skadeplatserna, börjar med New York som hjälpte till att forma vad som kommer att kallas streetskating är idag Återskapad

Grafik: 8/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Tack till mi5communications för koden

Totalt: 8/10

skrivet av Stefan Fischerström

No More Heroes 3

Titel: No More Heroes 3

Testat på: PS4

Finns även på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch,

Utgivare: JP: Fantastiskt

Utvecklare: tillverkning av gräshopporna

Genre: Actionäventyr

Det har gått nästan tio år sedan efter Travis Touchdown senast han tände sitt svärd i No More Heroes kom släpptes 2007.

I senaste upplagan som heter No More Heroes 3:S Berättelse utspelar sig flera år efter händelserna i No More Heroes: Travis Strikes Again, med den otäcka mördaren som heter Travis Touchdown som återvänder till Santa Destroy efter år i pension.

Grafik: 4/10

Grafiken är inte så bra men man får tacka på att det har varit ett arkadspel innan.

Ljud: 5/10

Ljudet är nästan samma vad man kommer

Spelkänsla: 4/10

Spelet i sig tycker jag inte var så bra spel

Spelbarheten

Jag tycker det skulle vara bättre spel en det var

Totalt: 5/10

Spelet är bra men inget för mig

Stefan Fischerström


Vinterspel 2023

Titel: Vinterspel 2023

Testat På: PS4

Finns även på: PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X,

Utgivare: Wild River-spel

Utvecklare: Independent Arts, Merge Games

Genre: sport

Tack till Thunderful för nycken

Winter Games 2023 är ett roligt och spännande sportspel i modern 3d-form. Spelaren kan bevisa sina atletiska förmågor i tio olika vnitersportgrenar, till exempel backhoppning, skidskytte, skicross, skelett eller super-G. Ge dig ut på jakt efter nya rekord, och bästa tiderna och troféer. Ut gör också de individuella grenarna finns det även cuper att välja mellan där flera grenar kan spelats efter varandra, och är skräddarsydda tävlingar och du kan sätta ihop din egen cup. Spela ensam mot Al eller tävla i flerspelsläge mot upp till tre vänner i en spännande cup.

Det är mycket synd att det har inget online läge så man kan spela andra spelare och man får inte välja kläder på sin karaktär.

Grafik: 8/10

Grafiken är väldigt bra

Ljud: 8/10

Ljudet är inte tråkat någonstans men det kan bli bättre.

Spelkänsla:

Om man kommer in i spelet så är det mycket roligt spel.

Spelbarheten: 8/10

Jag tycker om detta spel

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström