Ps4

Pac-man Museum+ på playstation 4 och det finns med på andra konsoler med

Pac-man har funnits sedan 1980 det kommer från början från japan och kom till Europa 1980 det är den mest och populäraste spelserien som har kommit med ett nytt Pac-Man Museum+

I det senaste spelet gör man nästan som dom gamla spelen men alla kan vad man gör i serien pac-man

I Pac-Man Museum+ är mycket bättre grafik när du kommer in i spelet så kan du välja på massa olika pac-man spel som är med i pac-man museum+

Grafik: 5/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8,5

skrivet av Stefan Fischerström

Fobia- st. Dinfna Hotell

Treze Trilhas är hem för St. Dinfna Hotell, en dekadent plats som är föremål för många rykten inklusive mystiska försvinnanden och paranormal aktivitet. I hopp om att bryta historien reser amatörjournalisten som heter Roberto Leite Lopes till Santa Catarina efter ett tips från sin vän Stephanie.

Hans undersökande färdigheter kommer att behövas inte bara för avslöja sanningen utan för att överleva när vekligheten vänds upp och ner med hans upptäckt av en kamera som avslöjar olika tidslinjer, en fantastisk kultur. Och mänskliga experiment och uppenbarelser som strövar omkring fritt i salarna.

Fobia har mycket som man kan göra som att lösa pussel och letar efter vad som helst för att stoppa deras jakt för att lösa gåtan på det förflutna, nu och framtiden kommer att kollidera.

Grafik: 7/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Farmning Simulator 2022

Farmning Simulator har funnits sedan 2009 det är egentligen ett dataspel som dom har gjort en serge på olika konsoler det har blivet större och större hela tiden nu har dom släppts famnnng simulator 2022.

I den senaste spelet finns det mera nya saker att köpa som man inte kan köpa i dom gamla spelen

I Farmning Simulator 22 kan man välja fritt mellan att göra en egen karaktär, som en nybörjare eller om man är lite erfaren spelare. Men det är ett spel för hela familjen unga som äldre.

Grafik: 7/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 9/10

Underhållning: 9/10

Totalt: 9,8

Skrivet av Stefan Fischerström


Nu är det dags att göra lite trick med Roller Drome

Roller Drome är ett spel som kom i år till olika konsoller bland annat ps4. Det är ett roligt skjutspel och ett minispel och ett sport spel som gör det underhållning som är egentligen ett plattformsspel om man ska vara noga.

Roller Drome bygger på att man ska åka inlines och bland annat göra trick och möta andra spelare om man vill göra online Annas kan man köra själv och skjuta på andra spelare som du möter.

I Roller Drome kan du välja på massa olika lägen och du kan välja bättre jul och vapen och olika saker till spelaren

Grafik: 7/10

Ljud: 5/10

Underhållning: 8/10

Totalt 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström