Pc

Tunika

Tunika är ett animerat Dataspel som kommer på Xbox och så.


Man kan i fösta ögonblicket att Tunika är ett lätt spel men det visade sig att det var svårare än det värka

Tunika har två olika vädar du kommer märka det när du spela spelet. Vilket gör att spelaren kan manövrera sin karaktär, som en antropomorf räv. Runt i spelets värld, och interagera med föremål och slåss mot olika fiender; vid behov kan spelaren byta till en mer uppifrån och ned i olika strider. Spelet är liknande The Legend of Zelda, med framsteg och begränsade till vissa områden i spelvärden tills spelaren har samlat ett nytt vapen eller nya förmåga som räven kan använda sig av. Spelet syfte och spelsätt är något sned:

Utvecklarna är inte skända sedan tidigare

Grafik: 5/10

Ljud: 4/10

Underhållning: 7/10

Spelkänsla: 5/10

Totalt: 7,8


Last Days of Lazarus har kommit med ett nytt skräckspel.

Last Days of Lazarus, utspelar i ett postsovjetiskt östeuropa, berättar att Last Days of Lazarus historia om en orolig man, längre främmande, som återvänder till sitt barndomshem efter sin mammas död för att tillbringa lite tid med sin syster Lyudmila. Men när landet runt honom börjar falla söder, faller även verkligheten, med en rad oförklarliga händelser som leder honom på jakt efter att ta reda på mer om sin familjs oroande förflutna.

Last Days of Lazarus är ett förstapersonsäventyrspel med en strak berättelse och rikta bilder som hämtar sin inspiration från den postsovjetiska eran med en gotisk atmosfär och övernaturliga inslag. När berättelsen nyss upp kommer du att möta tvivelaktiga karaktärer vars korrupta version av sanningen du behöver för att navigera. Med ett oroligt förflutet själv kommer du att kämpa inte bara med att lösa mysterierna som du har lagt på dig utan också med att hålla liv i varje flik av hopp frälsning

Grafik: 7/10

Ljud: 5/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning 5/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Tyccon har släppts ett nytt spel som heter Hipster Café det kommer på Steam

Hipster Café är en ny strategi, spelet handlar om att du ska designa din egen byggnad och bygga och driva ett café på dina egna meriter och du får inte göra dina kunder besvikna, kunderna måste bli nöjda så du kan bygga ut din verksamhet som exempel ett gym och man kan beställa mat där och så om du vill så får du maten serverad och blir nöjd om man vill det. Om man är med sina vänner så kan man ta en kaffe ihop.

Hipster har ingen online eller multiplayer visioner.

Grafik: 5/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 6/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8/10

skrivet av Stefan Fischerström

Death Stranding Directors Cut- recension

När Daeth Stranding är ett nytt actionspel som kommer på alla konsoler. Som kojiima tillkännagav år 2016 och släpptes 2019

Belägrad av dödens tidvatten vid varje tur. Sam Bridgens måste trotsa en värld som är totalt förvandlad av Death Stranding. Sam bär de strandade resterna av framtiden i sina händer och ger sig ut på en stor resa för att återförena den krossade världen ett steg i taget. Vad är mysteriet med Death Stranding? Vad kommer Sam att upptäcka på vägen framåt? Detta är en genredefinierad spelupplevelse som innehåller dessa svar och mer och mera…

Grafik: 9/10

Ljud: 8/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström


The Hand of Merlin kommer till pc

The hand of Merlin är ett nytt spel som Room-C Croteam, Versus Evil har gjort spelet kom 2021 på alla konsoler och pc


The Hand of Merlin är turbaserat rogue-lite RPG där Arthur-legenden krokar med sci-fi-skräck. Rekryterna ett sällskap med upp till fyra dödliga hjältar och vägled dem i andre på en desperat resa från Albion till Jerusalem. Utforska en rikt föreställd medeltida miljö på randen av apokalypsen. Handla med köpmän, förbättra dina hjältar och grav upp forntida reliker. Sök efter de förlorande fragmenten av din själ, utspridda över multiversum- och rädda så många världar du kan.

Grafik: 6/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8,5/10

Skrivet av Stefan Fischerström


MADISON ÄR ETT BLODIGT SKRÄCK SPEL SOM KOMMER TILL PC

Madison släpptes första gången 2022 på pc och sedan kommer spelet på konsoler. Om man tycker om skräckspel så gör detta spel inte dej besviken det har allt och lite till som du kan önskar dej.

Vad skulle du göra om du vaknade upp inlåst i ett mörkt rum med händerna täckta av blod? Spela som Luca och utstå den brutala tortyren av Madison, är en demon som har tvingat honom att fortsätta en blodig ritual som startade för några decennier sedan, Vilket får honom att begå avskyvärda handlingar. Kommer du att kunna avsluta detta

I Madison har inget online läge det är ett förstapersonspel

Grafik: 8/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström

Backroom Beyond

Backroom Beyond är ett förstapersonsspel som blandar pussel med enspelaräventyr i en mörk, upprörande miljö som får spelaren att i ifrågasätta huvudpersonens förstånd. Baserat på internetmyten går Backroom Beyond längre och får spelaren att undra om den resan handlar om något mer en bara personligt.

Berättelsen har två huvudpunkter. Teckningar berättar en del av spelets historia på väggarna, teckningarna har inget definierat författarskap, vilket ger dem en extra grad av konstigheter. Den andra punkten är existensen av The Guide, en varelse som får spelarna att tänka på sina handlingar i det verkliga livet.

Spelet har en i princip ett mål under hela sin resa på 40 nivåer: placera den röda rutan över den röda knappen och öppna dörren till nästa nivå. Det verkar enkelt till en början, men det är inte. Varje miljö har sin egen logik. Om spelaren känner sig frustrerade för att något är fel i deras strategi, kan de trycka på ”vakna upp igen”-knappen, vilket kommer att återgå till början av nivån

Grafik: 6/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 5/10

Underhållning:6/10

Totalt: 7/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Bygg din egen skola

Bygg dina drömmas universitet med Two Point Campus. Simen med en twist från skaparna av Two Pont Hospital. Bygg och anställ personal och driv en akademisk institution fullspäckad med vilda kurser. Snarare än typiska akademiska rätter, njuter eleverna i two pont County av en rad vilda och underbara kurser: från Knight School (hej vi måste alla oss tornerspel någon gång i livet) till salivatorisk gastronomi, där dina elever kommer att bygga aptitretande hopkok som en Jättepizzor och enorma pajer.

Låt oss får känna eleverna på djupet, utforska deras individuella personligheter. Och deras önskemål och behov. Håll alla glada och nöjda med klubbar, sällskap, spelningar Omge dem med vänner, hjälp dem att utveckla relationer, förse dem med pastoral omsorg och se till att de har rätt mängd livsglädje för att utvecklares till otroliga individer som kommer att göra arvet från ditt universitet till en kollaps allt är upp till dig.

Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Underhållande: 9/10

Spelkänsla: 8/10

Totalt: 8/10

Tack till Mi5 Communications

Skrivet av Stefan Fischerström


Totalt Krig: Warhammer

I en tid av oupphörlig erövring drabbar en myriad av krigare samman i episka strider när hela raser krigar mot varandra. Var och ledd av en ökänd hjälte som söker sitt herravälde över världen. Allt på ditt kommando marskalkar den modige Kal Franz imperiets män och vill förena de splittrade kurfurstgrevama under en styrka mot deras gemensamma fiender.

Hungriga efter stridens ondskefulla brutalitet flockas Greenskins till stammen Grimgor Ironhide, Orcher och troll som fyllda av en omättlig tröst efter ett blodbad. En högre kung som heter Thorgrim styr de stoiska dvärgarna ut från sin bergfästen och marscherar till rätta med de allvarliga orättvisor som åstadkommits dem under årtusenden. Ändå är motiven för vampyrgrevarna under Manfred von Carstein höljda i mordiskt hemlighetsmakeri. Och hans olika arméer och retas upp ur de dödas förfallna led. Och medan den gamla världen slits i stycken, krig och frigörandet av outgrundlig makt, viskar fortfarande ett stigande hot i vindarna från norr. Själva verklighetens tyg böjar spricka och är mycket spänt.

Grafik: 6/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Tack till mi5 Communications för spelnyklen

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Totalt Krig: Warhammer 2

Ta en resa till en av avlägsen skärgård där fyra forntida fraktioner utkämpar ett långt krig för en virvel av virvlande magiska energier. I Total War: Warhammer 2 är en andra del i en trilogi av storskaliga av Creative Assembly som utspelar sig i den fantastiska världen Warhammer Fantasy. Är du redo för en kamp som kan omdefiniera formen på både den gamla och nya världen

Spelet erbjuder två olika kampanjer, där Eye of the Vortex är den centrala som är tillgänglig från början för alla spelare. Den kretsar kring den stora virveln, som du måste, beroende på den valda rasen, antingen stabilisera eller använder sina krafter för att erövra världen.

Grafik: 8/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 8/10

Tack till mi5 Communications för spelnyklen

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström
Gerda en låga på vintern

När snön har slutat falla kommer den lilla danska byn Tinglev inte längre att vara sig lik. Gå på Gerdas väg när hennes lugna liv vänds upp och ner under andra världskrigets ockupation av hennes hem. Välj varit du ska gå, hur du ska agera och vem du ska lita på i denna intima narrativa RPG-lite- upplevelse och inspirerad av händelser i verkligheten.

I detta gripande berättelsedrivna spel spelar du som Gerda, som är en sjuksköterska vars liv vänds upp och ner över en natt. En berättelse berättad inte i frontlinjen, utan i den intima miljön i den lilla danska byn som hon har levt hela sitt liv. Om sitt folk. Måste Gerda försöka rädda sina nära samtidigt som hon förblir trogen i sig själv

Grafik: 6/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Tack till Mi5 Communications för koden

Totalt: 7/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Totalt Krig Warhammer 3

Långt bortom världen och dess små krig finns det en dimension av ren illvillig magi: The Realm of Chaos. Det är en fruktansvärd plats, och en obegriplig för det dödliga sinnet. Den viskar löften om makt, men att se den är att bli förförd av den att avstå din själ till det. Att bli det. De fyra fördärvsmakterna styr över denna plats och försöker ständigt släppa sina band och uppsluka världen i en våg av demonisk korruption. Nurgle, pestguden: Slaanech, överflödens herre: Tzeentch, vägens växlare: och Khorne, blodets och slaktens gud.

Världen står på ett sup. Den enda tryckning kommer att störta den katastrof, och det finns en som planerar för att uppnå just detta. En uråldrig figur som inte öskar något mindre än att utöva den högsta makten, men för att lyckas behöver han en mästare.

Grafik: 8/10

Ljud: 8/10

Underhållning: 9/10

Tack till Mi5 Communications

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström