Switch

Mario kart 8 Deluxe

Mario Kart har funnits sedan supes Nintendo´s som kallades (SNES) dagar och är en av Nintendos största och mest populära racing spelserie som har pågått sedan det första spelet som släpptes 1992.

I den senaste spelet finns det nya gjorda banor som finns i både i Snes spelet till med Mario Kart 7.

I Mario Kart 8 kan man välja fritt mellan fordon, däck och svävare och föremål innan väljer spelsätt. Det finns många olika speltyper som: Time Trial och Battle-läge och det går också att spela Online läge.


Grafik: 8,5/10

Ljud: 8,5/10

Spelkänsla: 8/10

Underhållning: 9,5/10

Totalt: 9,8

skrivet av Mattias Klasson

Hack//G.U. finns nu på Nintendo Switch


Logga tillbaka in i. hack//GU-trilogin och återvänder till The World, när Haseo som spårar Tri-edge i. hack//GU Last Recode, nu med förbättrad grafik, förbättrat spel och helt nya spellägen! Den här samlagen innehåller alla 3 originalspel som alla till hör. hack//GU-titlar, som Rebirth, Reminisce och redemption, alla spel är helt återställda och remastrade för PS4 och PC.

Berättelsen fokuserar på en karaktär som heter Haseo. Han jagar en karaktär som heter Tri-Edge, som dödade sin vän Shino i spelet och lämnade henne i koma i verkligheten. Haseo går med i en organisation som också försöka spårar Tri-Edge. Anledningen till Shino och andra karaktärer hamnar i koma är kopplat till Aida, är en mystisk karaktär

Grafik: 4/10

Ljud: /5/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 7/10

Totalt: 7.5

Stefan Fischerström


New Pokémon Snap fångar spelaren med sitt simpla koncept och poängjaktens lockelser.

New Pokémon Snap fångar spelaren med sitt simpla koncept och poängjaktens lockelser.

Det är över 20 år sedan Nintendo doppade tårna i Pokémon Snap-källan, då till Nintendo 64. Nu är det nya Pokémon Snap här till Switch.

Fotograf

Spelaren iklär sig rollen som Pokemonfotograf, ny i Lental-regionen och redo att assistera forskningen som utförs där av Professor Mirror. Efter en kort introduktion skickas man ut på första fotografuppdrag. Man svävar alltså efter en fixerad tur genom olika banor och försöka ta så gripande bilder som möjligt. Banorna tar en genom olika möjligheter, både dagtid och nattetid då det huserar olika Pokémons baserat på vilken tid på dygnet det är.

Välj ut bilderna

Efter varje fotosession väljer man sedan ut vilka bilder som är värda att graderas av Professor Mirror. Fokus, närhet och orientering är bara några av sakerna som tas i beaktning då han delar ut poäng, Allteftersom fler banor låses upp och fotokunskaperna vässas till blir andra funktioner tillgängliga, så som att skanna omgivningen efter intressanta punkter eller locka Pokemons med frukt. Allt för att få dem att uttrycka på unika sätt vilket ger en mer poäng ifall man lyckas fånga precis rätt ögonblick på fotorullen

Grafik: 8/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 9/10

Underhållning: 9/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Timber man frans på Nintendo switch

Timber man har funnits sedan 2014 men då kom det bara till Nintendo 3DS och nu har dom släppt en ny versionen av Taberman som bygger på samma sätt som på 3d spelet. Men bättre grafik.

I den senaste spelet av Timmerman så är det nästan som i super Mario och det finns olika fiender som du ska klara av på banorna. I Timmerman kan du välja på två olika timmerhuggare som du ska styra dom har olika vapen som du ska använda i spelet mot fienden det är ett familjer spel som alla kan spela.

Grafik: 5/10

Ljud: 6/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 8/10

Skrivet av Stefan Fischerström


Kriminell Expert finns ny på Nintendo Switch

Du börjar som en polisutredare som tar på dig uppgiften att hitta en förklaring till denna mystiska händelse. Vem är den här personen och vad gjorde hon där? Kommer omständigheterna i det här fallet att vara lätta att förklara eller är det något djupare på gång i historien? Du kommer bara att ha tre dagar på dig att slutföra utredningen, lyssna på vittnen, samla bevis, beställa husrannsakan och spåra misstänkta. Var uppmärksam på varje detalj som kan vara viktig för utredningen och allt hänger i hur du spela spelet. Criminal Expert av obönhörligt förbigående i tid och berättelsen innehåller flera urvalsväger och du bestämmer i slutändan hur det ska sluta.

Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 9/10

Skrivet av Stefan Fischerström