Pc

DLost Words: Beyond the page

l Lost Words: Beyond the Page finns på PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Stadia,

Spelbeskrivining: Lost Words Beyond: The Page utvecklare: heter Sketchbook Games och Utgivare: heter Modus Games och spelet är Recenserad på PlayStation 4


Att växa upp är en tid av upptäckt – på gott och ont ungdomar försöker ta reda på vem de är, samtidigt som de möter livets komplexitet och hårdare vekligheter: Lost Words Bayond The Page som dyker in i den här förvirrande tiden genom att låter dig interagera med en ung flickas dagbok när hon förföljer sin dröm om att vara en författare. Du ser två olika sidor i hennes liv: historien kommer till ett liv i hennes fantasi och personliga poster som visar hennes känslor när hon möter sina egna svårigheter.


De två börjar flätas samman på intressanta sätt att skapa en känslomässig berättelse om du kommer att acceptans, uthållighet och åldrande som gjorde mig dimmig vid fler än ett tillfälle. Lost Words: Beyond The Page är värt upplevelsen av denna anledning, men du måste kämpa med några brister för att komma till skönheten.


I Lost Words kämpar berättaren Izzy för att skriva sin första berättelse.


Vi får inblick i frustrationerna och utmaningarna genom hennes dagbok, där hon avslöjar vad som händer i hennes personliga liv. Upplevelsen är starkt fokuserad på din atmosfär och din berättelse, ända ner till att välja vissa aspekter av Izzys berättelse, såsom karaktärens namn och klädsel och att välja ord för att förmedla hennes känslor. Du plattformar dig över ord när hon skriver dem i sin dagbok, och du interagerar med den fantastiska välden hon skapar genom att välja ord från journalen och flytta dem till hinder med din markör, som att använda ordet att ”reparera” ett ord eller en mening.


Efter ord betyder så mycket en stark berättelse viktigt. Tack vare författaren Rhianna Pratchett, som arbetade med att starta om Heavenly Sword och Tomb Raider, är berättelsen verkligen den bästa delen av spelet. Izzys resa är relaterad till alla som har varit tvungna att hitta sin väg.


Som alla unga människor kämpar hon med sin självkänsla och har förtroende för sina egna förmågor, men det som resonerar mest är hennes känslor när hon upplever en oförutsägbar tragedi som får henne att undersöka de mörkare delarna av livet. Jag kommer inte att förstöra någonting, men jag kommer att säga att Lost Words kan vara ett slag i tarmen;


jag kände så mycket för Izzy när jag såg hur spirade in i depression och kämpade för att acceptera händelserna som utvecklades runt henne.


Sammantaget tyckte jag huvudberättelsen och det budskap, men det spelar ganska förutsägbart och överdriver det ibland i den motiverande talavdelningen.


Men utanför huvudberättelsens långsamma start är sättet som spelmekaniken berättar Izzys historia ganska vackert. Några scener kommer alltid att hålla fast vid mig, som när Izzy förmågan att använda ordet ”ignorera” för att komma förbi folkmassorna, vilket symboliserar att hon stänger ut andra.


Tyvärr inträffar inte dessa fantastiska ögonblick tillräckligt regelbundet, vilket tvingar dig att stå ut med ett lite tråkigt spel.


Det hjälper inte att miljöerna i den fantastiska världen är karga, linjära nästan till ett litet fel och inte särskilt intressanta att utforska.


Även att navigera i dessa utrymmen med sina olika utmaningar och hinder blir tråkigt snabbt, efter som mekaniken sällan förändras eller utvecklas tillräckligt för att vara tillfredsställande eller erbjuda en utmaning.


Jag har inte en tagit upp en annan fråga: de snygga kontrollerna. Du flyttar ofta ord runt skärmen för att skapa en extra hopplattform eller så att du kan interagera med objekt, men den här processen känns besvärlig; ibland är det svårt att matcha saker exakt och kontrollerna är inte så lyhörda som de borde vara.


Till exempel upplevde jag ett fördröjt svar för vissa åtgärder, som att använda ordet ”bryta” för att

dela en trädgren. Framerate chugging.


Dessa missöden inträffar inte regelbundet för att vara alltför frustrerande, men jag hopps att framtida fläckar släpper ut saker.


Lost Words: Beyond The Page påverkade mig inte så mycket en andra spel, men det är inte alltid engagerande att spela. Till slut vinner den rörande berättelsen över bristerna, men var beredd på en inkonsekvent upplevelse. Fann jag att jag nickade och gick igenom ännu en tråkig plattformassekvens; andra, jag var tvungen att gå till nästa sida i Izzy journal för att se till att hon skulle vara okej.


Lost Words: The Page är ett intressant sätt att berätta en interaktiv historia som vågar in. I territorium som inte ofta utforskas i Videospel och jag är glad att det finns trots sina brister.


Begrepp 6/10

Grafik 5/10

Ljud 5/10

Spelbarhet 8/10

Underhållning 8/10

Totalt 8/10

skrivet av Stefan fischerström

KOSMOKRATS


Ibland dyker det upp ett spel som verkligen överraskar mig. Kosmokrats är ett sådant.

Ett spel som nu finns tillgängligt på Nintendo Switch efter att har släppts på PC i november förra året. Jag fick egentligt inte veta så mycket innan jag blev till frågad att recensera spelet detta spel är lilla syniska jag tänkte att det säkert var ett sådant där spel det kryllar av sådana här olika spel.


Att det dessutom var ett pusselspel gjorde ju inte bättre. Jag har nämligen svårt för sådana här och jag tröttnar ganska snabbt. Som tur var kom Kosmokrats och vände upp-och-ner på hela min av denna genre. Det skulle vissa sig vara ett pusselspel som är mycket mer än att bara lösa pussel,


Det är det första spelet från Indieutvecklarna som heter Pixel Delusion och om det är bara början ser jag mycket fram emot fortsättningen. Spelets utspelas i rymden. Det har brutit ut ett kärnvapenkrig på joden och rymden med andra planeter verkar vara det bästa alternativet för överlevnad.


Jag påbörjade spelet med mellansekvens där jag står och gör mitt jobb alldeles utomordentligt, som potatisskalare för moderlandet (Sovjet). Potatis är nämligen allt dom kan äta, så att vara en heltidsanställd skalare är inte så illa. Men helt plötsligt kastas han in i het luften som drönarpilot. De riktiga piloterna har inte kommit fram en ingen vet varför

Som denna pilot så bygger du ihop nya rymdfarkoster och stationer till det kära moderland, vilka givetvis blir knepigare en ju längre in i spelet man kommer. Det gäller att sätta ihop rätt delar, blått med blått, och rött med rött och så vidare.


Men det slängs också in några hinder. I ett uppdrag så får jag inte störa ett filmteam som håller på att spela in lite propaganda, så jag måste navigera min drönare runt dom. I ett annat gjorde jag misstaget att köra lite hårt in i en av skeppsdelarna, så den gick sönder och ett helt potatislager försvann ut i rymden. Och detta spel faktiskt lite kul om man tycker om så här spel. Faktiskt roll i spelet. Mellan ditt byggande, som sker genom att du puttrar eller drar de olika delarna, sitter du vid den stationen i väntan på nästa jobb. Du kan bli hungrig,


vilket innebär att ger dig sämre förmåga i nästa uppdrag. Vill du ha ätit måste du spendera lite pengar för att köpa lunch. Vilket består av potatis. Det finns dock bara ett antal potatisar i lager och gör du slut på alla potatisar så gör du ett stort misstag, bristen på potatis ledde dessutom till att dagliga ransoneringen halveras från två till en potatis under tiden.

Andra saker du måste se upp för i rymden är dina kära kosmonauter.


Har du otur så hamnar de i väggen när du bygger och det blev de sista de såg. Personalstyrkan mäts nämligen också. Ibland kan du värva nya, ibland dör folk. Misslyckas du med att bygga ett av de där skeppen under ett uppdrag påverkar det resten av spelet. Du får ingen andra chans. I stället leder det till divserse problem, som den nämnda potatisbristen.


Gillar du pusselspel och dessutom inte har något emot en stor slev humor tycker jag absolut du bör kolla in Kosmokrats. Pixel Delusion har nämligen i sitt första spel någonsin lyckats nästan helt och hållet

+ briljant humor, högt återspelningsvärde, bra berättelse, finurliga pussel,

-Frustrerande svårt ibland

Totalt 7/10

Skriven av Stefan Fischerström


nu är det dags att åka till baka till 90 talet

1993 space Machine är ett är spel som handla om att köra ett rymdskepp du ska akta dej för fienden som kommer något till dej du vet aldrig vad dom kommer om du ska får några poäng moster du klara banan om vi ska prata om spelet är det ett Shoot`em up som i helet är det ett arkadspel som dom har hjort om till ett nyare spel har en dålig grafik men man får och så tycka på att det är gjort på 90 talet och utvecklarna är Limit Break dom har inte gjort något känt spel för mig så jag känner i igen det som är bra är att man kan spela multiplayer och prata med varandra med

5/10

skrivet av Stefan


COTTON REBOOT

Spelstilen: Cotton Reboot

Utvecklare: Rocket Games Entertainment Gmbh, Beep

Speltyp: Shoot em up, side-scrolling

Plattformar: Playstation 4 och 5, Nintendo Switch och Microsoft Windows.

spelet handlar om en flicka som heter Cotton som älskar godis (Willow Candy) som bli ganska lurad. För att hjälpa flickan så måste du får en Fé att hjälpa dej med att samla ihop dom 7 stycken sakerna för att göra en stor godis av dom.

som i de flesta skjutar spelen som typ som R-Type eller Life Force har detta spel några banor med mini bossar och bomber och är mycket olika vapen och olika bomber.

Men till skillnad till R-Type så har detta spel ett ganska gulligt animé historia,

jag hade väldigt roligt när jag spelade spelet.

Grafik 8/10

Ljud 8/10

spelkänsla 6/10

Totalt: 7/10

Recensionen är skriven av Mattias Klasson.

WITHIN THE BLADE

Within the Blade är ett typiskt spel i stealth- platforming- och RPG-genrer, där Spelaren ta rollen som en Ninja. Utforska den natursköna världen av det feodala i japan, använd din smyg för att slutföra uppdrag. Och Samla olika material för att tillverka vapen: shurikens, gifter, och elixirer, granater, och gruvor. Förutom huvudvapnet som är en Ninjato och Kusarigam för att bygga din makt. År 1560 e.Kr.- Japans sista Shogunate har tappat full kontroll över ditt rike orsaken är ett stup i ett massivt inbördeskrig. Allt hopp ligger i ninjaklanen ”Black Lotus” för att sabotera så mycket du kan för dom och försvara sig mot skurkens och doms demoniska allierades styrkor. Krigsherren måste mördas. Har du ninja-färdigheterna för att rädda medeltida i japan från en regeringstid? Och en Funktioner och en snabb och dynamisk spelning det är 10 Kraftfulla bossar med unika förmågor och Olika typer av fiender.


Speltitlar: heter Within the Blade

Utvecklare: är gjort av Ametist Studio

Utgivare: har släppts av Ratalaika Games

Spelet finns på Xbox One och Xbox Series X/S


Grafik: 7/10

Ljud: 7/10

Spelkänsla: 8/10

Totalt: 7/10

Skrivet av Stefan Fischerström

TEMTEM

TemTem är ett familjer spel som varje barns drömmar om att bli en TemTem-tämjaren; och bor och utforska de sex olika öarna i den luftburna skärgården, upptäcka nya arter och får goda vänner på vägen. Nu är det din tur att ge dig ut på ett äventyr och får dessa drömmar att gå i uppfyllelse.

Fånga nya Temtem på Omninesias flytande till öar, och slåss mot olika tammare på sandstränderna i Deniz eller handla olika saker i affären och var med dina vänner på Tucmas asktäckta fält. Att besegra den ständigt irriterande klanen som heter Belsoto och avsluta des komplott att härska över skärgården, du måste slå alla åtta Dojoledare och bli den ultimata TemTem jägaren!

Spelet heter TemTem är ett familjer spel för alla åldrar det är ganska roligt det är som Pokemon om man prata om grafiken är den sår där den så r där.

Skaparna av spelet heter Crema och är kända sen tidiga har bland annat gjort immortal Redneck och Drift Punk

Man kan spela helt online värld i spel på TemTem och man kan köra Co-Op äventyr.

Jag personligen tycker att det är ett bra spel och utvecklarna som heter Crema har lyckades med spelet tycker jag dom har hjort

TemTem kan likna lite av en annan serie som eter Pokémon serien kan man hänföra spelet med det spelet om man vill.

Spelet är gjort för barn i ganglien man jag vill räknar detta som ett familjespel jag skulle Seja att det kan man alla spela

Jag tycker det var bara spel jag blev faktiskt överraskad hur bra spelet var.


Grafik: 6/10

Ljud: 6/10

Spelkänsla: 7/10

Underhållning: 8/10

Totalt: 7/5

Skrivet av Robin