Prenumerationer

Playstation Plus Gold Februari 2022

nu är det det dags för en ny månad igen med nya spel! Nu är det dags att kika på de spelen som gers ut och borta hos Microsoft och Sony!

Som Playstation Plus Medlem, så får du tillgång till följande spel:

Planet Coaster (PS/PS5)

UFC PS4

Tiny Tina´s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PS4)

skrivet av Stefan

Här är Novembermånads Playstation plus-spel

Då är det dags igen för nästa uppsättning av gratisspel för Playstation Plus-medlemmar. Denna gång handlar det om spökbollspelet som heter Knockout City som kommer släppas till Playstation 4 och Playstation 5.

Utövar Knockout City så har du även möjlighet att spela. First Class Trouble är ett typ av Partyspel som säker passar perfekt med vänner och bekanta.

sist och inte minst så kommer även Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning som kommer endast till Playstation 4.

skrivet av Stefan

Mysiga Death´s Door släpps den 23 november till PLAYSTATION-KONSOLERNA

Death´s Door släpptes under 2021 till Xbox-konsolerna och PC men nu kommer även du som har Playstation kunna spela detta mysiga spel.

Death´s Door är ett action-äventyrsspel där du spela som en fågel. Det är väldigt pusselinriktat där du ska klara av kluriga delar av spel.

Death´s Door släpps den 23 november 2021 till PS4 och PS5

skrivet av Stefan

RYKTE: NYTT SPLINTER CELL PÅ GÅNG?

Det är snart 8 år sedan från Splintar Cell: Blacklist släpptes och dom nya rykterna går på högvarv nu. att vi kommer få ett nytt Splintar Cell inom kort. Det är som så många gånger förr sajten Videogamechronicles som är först med informationen och där går att läsa att produktionen ska vara igång men är i ett väldigt tidigt skede.

Ubisoft har inte själva har inte personlighet inte gjort något uttalande om detta så vi får vänta och se.

skrivet av stefan


HÄR ÄR OKTOBERMÅNADS PLAYSTATION PLUS-SPEL

Vi skrev om det tidigare i veckan, då var det rykten om vika spel det blir till Playstation Plus denna månad, dessa rykten är nu bekräftade.

Oktobers spel blir Hell Let Loose som inte ens är släppt än.

Detta släpps den 5 oktober till Next gen och därför borde detta vara till just Playstation 5. Vi får även se Mortal Kombat X samt om är sugen på lite golf så kan du gå in och spela PGA Tour 2K21.

In och spela och har kul

skrivet av stefan

SONY HÅLLER PLAYSTATION SHOWCASE NÄSTA VECKA

Playstations Showcase var fullt med stora spelsläpp och titlar man kände igen. Därför var det extrakul när indiepärlan Tchia visades upp.


Tchia beskrivs som ett öppen-värld spel i äventyrsanda och du ska kunna göra allt som att klättra, simma, segla, springa. Enligt trailern att döma ska du även kunna hoppa in i ett djur och röra dig i djurets kropp. Hur denna funktion ska användas får vi se framöver.


Tchia blir Playstations-exklusivt och släpps till Playstation 4 och 5 någon gång under 2022.

skrivet av stefan

SEPTEMBER-MÅNADS PLAYSTATION PLUS-SPEL HAR LÄCKT

Innan september har börjat så verkar det som att vi redan nu kommer få reda på vilka spel vi kan spela som Playstation Plus-medlemmar. Det är Gamerant som skriver att September-spelen lyder: av Overcooked! All You Can Eat

Hitman 2

Predator: Hunting Grounds

I min mening vore jag väldigt tacksam för dessa spel speciellt Overcooked. Men vi får nog vänta i någon vecka till för enligt samma sida så kommer vi få ett officiellt inlägg den 1/9 om vilka spel det handlar om.

skrivet av Stefan