Nyheter

Crytek stars join Hunt: Showdown's cast of Legendary Hunters

Crytek tillkännagav idag de senaste Legendary Hunters som kommer att läggas till Hunt: Showdown. American Hunters Association stärks nu av ledande karaktärer från några av Cryteks mest älskade serier, och du kan se dem i aktion i vår senaste video.

Sniper ELIte

Sniper Elite 5 har nu släppt en ny triller vilka vapen du kan välja mer info har vi inte nu.

Two point Campus försenat till augusti

Two pont Campus, universitetets uppföljare till Two Point Hospital, har blivet försenat till augusti

Ursprungligen skulle spelet släppas den 17 maj och kommer nu att släppas den 9 augusti på alla Plattformar: PC, Mac, PlayStation-konsoler, Xbox-konsoler och Nintendo Switch. Den kommer också att släppas dag ett på Xbox och PC Game Pass.

Madison

Det kommer bli ett skrämmande förstapersons psykologiska skräck som Madison kommer att vara det kommer att komma den 24 juni 2022 till playstation 4, och PC

Berlin äggjakt är tillbaka

påskfirandet står vi dörren och vi firar detta genom att ta tillbaka evenemanget: Berlin Egg Hunt.

Berlin Egg Hunt erbjuder en rad nya unika mål, nya spelobjekt att samla in och använda, unika mål och en upplåsbar kostym.

Berlin Egg Hunt är permanent för Hitman 3 ägre och tillgängligt gör gratis startpaketspelare under hela april ut missa inte det och hoppa in idag

Kingdom Hearts IV får Star Wars-värld

I helgen under seriens 20 årsfirande så var det avtäcktes Kingdom Hearts IV eller är det bara ett ryckte vi får ser mera

Battlefild 2042 är under 1000 spelare

Nya siffror visar att spelarsiffrona för DiCE:s Battlefield 2042 fortsätter att falla. Med mindre än 1000 samtidiga användare som spelar via Steam i Morse.

En tråd på ResetEra avslöjade att så som 979 spelare visades i spelet Steam tidigare idag, med en topp på 2411 spelare under de senaste 24 timmarna. Som jämförelse hade 2018 året Battlefield 5 en topp på 20 913 spelare under samma tidperiod


Star Trek Prodigy supernova


Till alla spelare och trekies och andra varelser i galaxen.

Efter så mycket ansträngning är vi stolta att kunna meddela att Star Trek Prodigy: Supernova det kommer i höst! Saker och ting är bara omöjliga de inte är det! Håll utkik, på fler speluppdateringar


THE QARRY

Sommarlägret tar slut. Dina val kommer att forma öden för 9 olika tonåringar som vill ut i skogen och kämpar för att överleva en oförutsägbar natt av skräck. Välkommen till Hacketts Quarry. Inte vad du tro att det är. Det kommer att släppas den 10 juni

No more 3 släpps i höst till pc och konsoler

no More Heroes 3 släpptes exklusivt till Nintendo Switch i augusti 2021 I natt utannoserades det att spelet även kommer till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X och PC och släpps redan i höst. Spelet kommer att finnas digitalt och fysisk exklusiv limit editon- version med massa annat godis

Mer Äventyr för digitala brädspelsälskare


Den digitala versionen av brädspelet Gloomhaven blev färdigt 2021 efter att ha legat i early access i flera års tid. Nu är det dags för en expansion till det massiva brädspelet och Jaws of the Lion släpps redan nästa månad.

Jaws of the Lion innehåller 25 nya scenarios, 10 nya fiender och bossar. Det kommer gå att spela fyra nya hjältar som Demolitionist, the Hatchet, the Red Guard och Voidwarden. Givetvis kommer det finnas tonvis med nya saker och utrustning via guildmastern. Expansionen kommer (som orginalet) gå att spela både i singleplayer och i ett samarbetsläge för fyra spelare över internet. Värt och nämna är att den som förhandsbokar expansionen på STEAM får också 15% rabatt på hela kalaset.


Ea sports förlorar namnet efter 30 år

1993 släppte EA Sports spelet sitt första spel som heter ”FIFA International Soccer" kom till konsolen som heter Sega Mega Drive. Nu efter 30 år senare bryter utgivaren med FIFA, vilket innebär att spelserien kommer börja heta "EA Sports FC" kommer nästa år.

Det du kommer att få uppleva här kommer du att gilla, det kommer vara en del av "EA Sports FC". Du kommer känna igen dig i många olika lägen samt fantastiska upplevelser, ligor, turneringar, klubbar och fotbollsspelare.

En sak som är bra att veta är att 2022 ska fortfarande ett sista "FIFA"-spel släppas, och sommaren 2023 kommer vi få veta mer om "EA Sports FC".

Skrivet av Stefan Fischerström


Det efterlängtade rymdäventyret "Starfield" försenas till 2023

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo.

Bli en stenhård robotpolis i actionpolis i nya Robocop Rogue City

Bli robotpolis och stoppa bankrån, gisslandrama och gängvåld i spelet Robocop: Rogue City kommer nästa år

För ungefär ett år sedan fick vi veta att spelet Robocop: Rogue City är på väg. Som baseras på de klassiska kultfilmerna från 80- och 90-talet.

Robocop: Rogue City verkar utspela sig under eller kring händelserna i den första filmen från 1987, där vi får följa robotpolisen soppa bankrån, gisslandrama och gängvåld i ett framtida Detroit. Spelet ser ut att bli en riktigt actionladdad förstapersonsskjutare, där det ser ut att vara ganska fritt hur du kan utföra dina uppdrag.

En kul nyhet är att skådespelaren Peter Weller gör ett återbesök sin roll som Robocop, då han kommer spela in ny dialog till spelet.

Robocop: Rogue City Släpps till Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC I Juni 2023

skrivet av Stefan Fischerström

Nytt Terminator-spel är på väg- slåss för din överlevnad i en öppen värld

Terminator Survival Project bli franchisens första överlevnadspel i en öppen väld. Här är första teasern.

Ett nytt Terminator-spel är på gång från Nacon, spelstudion som gav oss Terminator: Resistance kom år 2019. Den här gången väntar ett överlevnadsspel i en öppen värld, vilket blir första gången för den här franchisen.

Terminator Survival Project (vilket verkar vara ett arbetsnamn och inte en officiell titel) utspelar sig efter händelserna som kommer att kallas Domedagen- då Skynet blev självmedvetet och angrep mänskligheten. I denna postapokalyptiska väld gäller det alltså att kämpa för överlevnad mot vandrande maskiner med siktet inställt på att döda, och en av dem får vi möta i denna korta teaser:

Än så finns det inga andra detaljer mer än att spelet släpps till Pc och konsoler i en avlägsen framtid.

Skrivet av Stefan Fischerström


Under Vågorna

Parallel Studio och Quantic Dream har tillkännagivit Under The Waves , ett enspelares narrativt äventyrsspel genom en världspremiärtrailer som presenterades under Gamescom Opening Night Live.


Dyk ner i Nordsjöns djup för att utforska ett rörande och poetiskt undervattensäventyr om sorgens uppslukande kraft. Spelarna utspelar sig i en tekno-futuristisk vision av 1970-talet och kommer att följa Stan, en professionell dykare som arbetar för ett oljebolag, inför isoleringen av djuphavet när han börjar uppleva en märklig serie händelser, långt under vågorna.

kommer 2023

Hogwarts Legacy

Den 1 september markerar början av Back to Hogwarts, den mycket älskade årliga traditionen för Wizarding World-fans runt om i världen som firar dagen på Hogwarts-eleverna tar Hogwarts Expressen och återvänder till skolan för den nya terminen.

För att fira Back to Hogwarts meddelade Warner Bros. Games att Wizarding World-fans kan länka sitt Harry Potter Fan Club-konto till sitt Warner Bros. Games-konto för att importera deras hus och trollstav till Hogwarts Legacy . Baserat på Harry Potter Fan Clubs officiella sorteringsupplevelse, tillsammans med trollstavsceremonin, kan spelare ta med sig sitt autentiska jag till Hogwarts Legacy. Att länka konton kommer också att låsa upp en Beaked Skull Mask och exklusiva "House Fan-Atic School Robes" i spelet, en speciell uppsättning kläder så att spelare kan representera sitt Hogwarts-hus med stil.

kommer 2023

Pokémon Trading Card Game: Sword & Shield—Silver Tempest Expansion kommer snart

The Pokémon Company International har avslöjat den senaste expansionen av det bästsäljande Pokémon Trading Card Game, Sword & Shield—Silver Tempest .


Sword & Shield—Silver Tempest kommer att introducera fler Radiant Pokémon—som Radiant Jirachi och Radiant Alakazam—som är Shiny Pokémon, illustrerade i etsade konstverk, som ofta har en kraftfull förmåga eller attack. Expansionen kommer också att lyfta fram fler Pokémon VSTAR, inklusive Lugia VSTAR och Regidrago VSTAR, plus den första Pokémon VSTAR i Pokémon TCG som inte är helt utvecklad: Alolan Vulpix VSTAR


Mycket på gång för Destiny 2

Bungie tillkännagav flera nya detaljer för Destiny 2 , under ett speciellt Showcase-evenemang meddelade Bungie de första detaljerna för Destiny 2: Lightfall , den senaste expansionen för Destiny 2 , som lanseras den 28 februari 2023 . Lightfall är det näst sista kapitlet i Destiny 2:s Light and Darkness-saga och fortsätter den episka berättelsen som har berättats i nästan tio år.


Dessutom avslöjade Bungie ett nytt partnerskap med Epic Games som tar med Destiny 2 till Epic Games Store och ser innehåll från Destiny dyka upp i två Epic-spel: Fortnite och Fall Guys, såväl som Fortnite-inspirerade prydnadsuppsättningar som dyker upp i Destiny 2 – första gången ursprungliga Fortnite- karaktärer har dykt upp i en annan tv-spelsserie.

Diablo IV har fått bekräftat släppdatum bli till sommaren 2023

Den som väntar på något gott, väntar i detta fall alldeles för länge. efter tre år väntan får vi äntligen en färsk trailer och ett släpp datum för Blizzards rollspel Diablo IV

skrivet av Stefan

Spelet Hellboy: Web of wyrd låter dig slå moster på käften

Den övernaturliga detektiven kämpar mot demoner i ett kommande actionspel med Lance Reddick i huvudrollen.

Under gårdagens The Game Awards fick vi se en ny trailer på Hellboy: Web of Wyrd som baseras på de övernaturliga seretidningarna av Mike Mignola.

Sergen har tidigare blivit film av Guillermo del Toro i form av Hellboy från 2004 och Hellboy: The Golden Army från 2008 med Ron Perlman i huvudrollen, samt Hellboy av Neil Marshall med David Harbour. nu är det alltså dags att få spela som den röda demonen.

spelet släppts till Nintendo Switch, Playstation , Xbox och PC något datum finns inte en

skrivet av Stefan fischerström

Batman kommer en sista gång till Suicde Squad

Den bortgångna super hjälten återvänder i rollen som Batman i spelet Suicide Squad: kill the Justice League som kommer släpps i maj 2023.

Det lovande spelet Suicide Squad: Kill the Justice League som har utvecklas av Rocksteady Studios Arkham serien har äntligen fått ett lanserings datum bli den 26 maj 2023.Bekräftat: Venom dyker upp i "Marvel's Spider-Man 2" under hösten 2023

Insomniac Games har avslöjat att deras efterlängtade uppföljare där Venom dyker upp släpps någon gång under hösten 2023.

För ungefär ett år sedan fick vi veta att spelet "Marvel's Spider-Man 2" är under utveckling till Playstation 5 av Insomniac Games, men sedan dess har det varit väldigt tyst om nästa nätsvingande äventyr.

I en text på Playstation.Blog där de tittar framåt på nästa år nämns det dock att den efterlängtade uppföljaren är redo att släppas under hösten 2023.

Vilket år det har varit för PlayStation Studios. Här på Insomniac Games har vi varit väldigt imponerade av våra kamraters arbete. Grattis till alla, till ett framgångsrikt 2022... och nu hoppas vi att nästa år blir lika spännande, då vi fortsätter att göra "Marvels Spider-Man 2" redo för att släppas nästa höst, skriver de.

skrivet av stefan

Spelmässan e3 ställs in 2023

Den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo ställs in i år, då för utgivare visat intresse att delta.

De senaste veckona har flera stora spelstudior meddelat att de inte kommer till den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles, som Xbox, Nintendo, Playstation och nyligen är det Ubisoft

Finns det ingen som vill visa något, blir det så klart att anordna en mässa. Nu har sajten IGN har bekräftat att E3 inte blir av i sommar

Det här var ett svårt beslut på grund av all den tid och kraft vi och våra partners lagt för att få evenemanget att hända, men vi var tvungna att göra det som är rätt för branschen och vad som är rätt för E3. Vi uppskattar och förstår att intresserade företag inte skulle ha spelbara demos redo och att returtagningar gjorde att vara E3 till ett hinder de inte kunde övervinna, skriver Entertainment Software Association i ett pressmeddelande.

De berättar dock att de fortsätter att arbeta på ett kommande evenemang.

Förra året meddelade organisationen att E3 skulle komma tillbaka i både digital och fysik form under 2023, efter flera år av inställda evenemang på grund av pandemin och andra kontroverser. Nu blir det alltså inte så.

Första E3 eventet hölls i Los Angeles 1995, med undantag från tre tillfällen har det alltid varit där sen dess. Genom åren har stora spel visats upp varje år, med möjlighet för besökare att testa kommande titlar.

De senaste åren har dock digitala evenemang som Summer Games Fest fyllt tomrummet som E3 skapat, som sändes på Youtube och andra plattformar den 9 juni föra året. Under showen fick vi bland annat veta att "The Last of Us Part l" var på väg


skrivet av Stefan Fischerström

Videospelsommaren är inte inställd

I juni återvänder Summer Game Fest för sitt fjärde år för att ge fansen en förhandstitt på vad som händer härnäst inom videospel.


Hör från värdens främsta spelskapare, inklusive en spektakulär liveshow som streamas torsdagen den 8 juni med Geoff Keighley som värd från YouTube Theatre i Los Angeles.

Netflix Slutar med DVD-skivor efter 25 år

Du känner söket till att Netflix en gång i tiden började som en dvd butik med uthyrning online? Jodå. Men visste du att de än idag skeppar ut fysiska skivor med film över hela USA? inter jag heller.

Snart är det i alla fall slut på det roliga, och dags att lämna det gamla och går in i framtiden. i höst kommer domänen DVD.com stängs ned vilket markerar det definitiva slutet på sidan vi har hört att de ska satsa på något som kallas streaming Efter 25 år otroliga år har vi bestämt att avskaffa DVD. COM senare i år. vårt mål har alltid varit att ge våra kunder den bästa servicen men när affären fortsätter dala blir allt svårare. så vi vill ut på topp och kommer att skicka ut våra sista skivor den 29 september 2023 skriver Netflix på sin blogg.

Det var i augusti 1997 som Reed Hastings och Marc Randolph startade Netflix- ett företag som skulle posta filmer direkt hem till amerikanska hushåll. Det röda kuvertet fick lite av en ikonisk stämpel och samma färg återfinns nu På Netflix Streaming tjänst.

skrivit av Stefan Fischerström


Nytt Harry potter spel låter dig spela Quidditch med andra

Harry potter Quidditch champions som ett fartfyllt multiplayer- spel är på väg till konsoler och pc,

Det omtalalade spelet "Hogwarts Legary" har fått många Harry Potter fans att förlora sig den magiska skolans korrdorer och klassrum under våren. Men om något saknades så var det möjligheter att spela Quidditch, alla unga trollkarlars och häxors favoritsport.

det kommer däremot bli aktuellt i ett kommande spel. "Harry Potter: Quidditch Champions" är det nya spelet från WB Games, och beskrivs som ett fartfyllt och tävlingsinriktat multiplayer spel. trots att det offentliggjordes först igår har spelat varit under utveckling i flera år.

Än så länge finns det inga andra detaljer eller något releaesdatun. Men WB Games gör det tydligt att spelet "har inte skrivits av J.K Rowling" även om det såklart insipirerats av hennes bökar.

skrivet av Stefan Fischerström


Storbritannien stoppar Microsofts köp av Activision Blizzard

Spelbranschens potentiellt största affär någonsin blir kanske inte av.

För över ett år sedan rapporterade vi om att Xbox-tillverkarna Microsoft lägger ett bud på Activision Blizzard värt 68,7 miljarder dollar, vilket skulle bli den största affären inom spelbranschen någonsin.

Det hela skulle ge Microsoft tillgång till studior som Blizzard Entertainment ("Warcraft", "Overwatch" "Diablo"), Infinity Ward ("Call of Duty"), Toys for Bob ("Crash Bandicoot") och "King ("Candy Crush"), där de lovade att de skulle erbjuda så många av spelen som möjligt på prenumerationstjänsten Game Pass när köpet gått igenom.

u verkar det dock inte bli av, då den brittiska konkurrensmyndigheten Competition and Market Authority har utrett affären och kommit fram till att den skulle påverka marknaden negativt.

Beslutet beror framförallt på en oro över hur moln spelande skulle påverkas, då Microsoft har en stor roll där och att de inte har gjort något åt de problem de tidigare påpekat.

- CMA har förhindrat Microsofts föreslagna köp av Activision på grund av oro för att affären skulle förändra framtiden för den snabbt växande molnspelsmarknaden, vilket leder till minskad innovation och mindre valmöjligheter för brittiska spelare under de kommande åren, skriver de.

De tror även att Microsoft skulle tycka att det vore kommersiellt fördelaktig att göra Activisions spel exklusiva för sin egen moln speltjänst, vilket även det skulle påverka marknaden negativt. Enligt CMA står Microsoft för uppskattningsvis 60-70 procent av de globala molnspelstjänsterna.

- Affären skulle förstärka Microsofts fördel på marknaden genom att ge det kontroll över viktigt spelinnehåll som "Call of Duty", "Overwatch" och "World of Warcraft". Bevisen som är tillgängliga för CMA indikerar att Activision skulle börja tillhandahålla spel via moln plattformar inom en överskådlig framtid.

Microsoft har dock sagt att de kommer överklaga beslutet. Brad Smith på företaget säger till CNBC att en "särskild besvikelse" är att beslutet bygger på en "bristfällig förståelse" av marknaden och molnteknologi.

Xbox-chefen Bobby Kotick svarar med att "affären är bra för konkurrensen".

Det är alltså inte helt klart att affären inte blir av. Sydafrika, Japan, Brasilien, Chile och Saudiarabien har sagt ja till affären. EU ska komma med sitt beslut senare i maj, medan USA:s konkurrensmyndighet FTC ska döma ärendet i augusti.

Vad tycker du om stora köp som det här? Påverkar det branschen positivt eller negativt

skrivet av Stefan Fischerström
Kontakta oss redan idag