Nyheter

Crytek stars join Hunt: Showdown's cast of Legendary Hunters

Crytek tillkännagav idag de senaste Legendary Hunters som kommer att läggas till Hunt: Showdown. American Hunters Association stärks nu av ledande karaktärer från några av Cryteks mest älskade serier, och du kan se dem i aktion i vår senaste video.

Sniper ELIte

Sniper Elite 5 har nu släppt en ny triller vilka vapen du kan välja mer info har vi inte nu.

Two point Campus försenat till augusti

Two pont Campus, universitetets uppföljare till Two Point Hospital, har blivet försenat till augusti

Ursprungligen skulle spelet släppas den 17 maj och kommer nu att släppas den 9 augusti på alla Plattformar: PC, Mac, PlayStation-konsoler, Xbox-konsoler och Nintendo Switch. Den kommer också att släppas dag ett på Xbox och PC Game Pass.

Madison

Det kommer bli ett skrämmande förstapersons psykologiska skräck som Madison kommer att vara det kommer att komma den 24 juni 2022 till playstation 4, och PC

Berlin äggjakt är tillbaka

påskfirandet står vi dörren och vi firar detta genom att ta tillbaka evenemanget: Berlin Egg Hunt.

Berlin Egg Hunt erbjuder en rad nya unika mål, nya spelobjekt att samla in och använda, unika mål och en upplåsbar kostym.

Berlin Egg Hunt är permanent för Hitman 3 ägre och tillgängligt gör gratis startpaketspelare under hela april ut missa inte det och hoppa in idag

Kingdom Hearts IV får Star Wars-värld

I helgen under seriens 20 årsfirande så var det avtäcktes Kingdom Hearts IV eller är det bara ett ryckte vi får ser mera

Battlefild 2042 är under 1000 spelare

Nya siffror visar att spelarsiffrona för DiCE:s Battlefield 2042 fortsätter att falla. Med mindre än 1000 samtidiga användare som spelar via Steam i Morse.

En tråd på ResetEra avslöjade att så som 979 spelare visades i spelet Steam tidigare idag, med en topp på 2411 spelare under de senaste 24 timmarna. Som jämförelse hade 2018 året Battlefield 5 en topp på 20 913 spelare under samma tidperiod


Star Trek Prodigy supernova


Till alla spelare och trekies och andra varelser i galaxen.

Efter så mycket ansträngning är vi stolta att kunna meddela att Star Trek Prodigy: Supernova det kommer i höst! Saker och ting är bara omöjliga de inte är det! Håll utkik, på fler speluppdateringar


THE QARRY

Sommarlägret tar slut. Dina val kommer att forma öden för 9 olika tonåringar som vill ut i skogen och kämpar för att överleva en oförutsägbar natt av skräck. Välkommen till Hacketts Quarry. Inte vad du tro att det är. Det kommer att släppas den 10 juni

No more 3 släpps i höst till pc och konsoler

no More Heroes 3 släpptes exklusivt till Nintendo Switch i augusti 2021 I natt utannoserades det att spelet även kommer till PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X och PC och släpps redan i höst. Spelet kommer att finnas digitalt och fysisk exklusiv limit editon- version med massa annat godis

Mer Äventyr för digitala brädspelsälskare


Den digitala versionen av brädspelet Gloomhaven blev färdigt 2021 efter att ha legat i early access i flera års tid. Nu är det dags för en expansion till det massiva brädspelet och Jaws of the Lion släpps redan nästa månad.

Jaws of the Lion innehåller 25 nya scenarios, 10 nya fiender och bossar. Det kommer gå att spela fyra nya hjältar som Demolitionist, the Hatchet, the Red Guard och Voidwarden. Givetvis kommer det finnas tonvis med nya saker och utrustning via guildmastern. Expansionen kommer (som orginalet) gå att spela både i singleplayer och i ett samarbetsläge för fyra spelare över internet. Värt och nämna är att den som förhandsbokar expansionen på STEAM får också 15% rabatt på hela kalaset.


Ea sports förlorar namnet efter 30 år

1993 släppte EA Sports spelet sitt första spel som heter ”FIFA International Soccer" kom till konsolen som heter Sega Mega Drive. Nu efter 30 år senare bryter utgivaren med FIFA, vilket innebär att spelserien kommer börja heta "EA Sports FC" kommer nästa år.

Det du kommer att få uppleva här kommer du att gilla, det kommer vara en del av "EA Sports FC". Du kommer känna igen dig i många olika lägen samt fantastiska upplevelser, ligor, turneringar, klubbar och fotbollsspelare.

En sak som är bra att veta är att 2022 ska fortfarande ett sista "FIFA"-spel släppas, och sommaren 2023 kommer vi få veta mer om "EA Sports FC".

Skrivet av Stefan Fischerström


Det efterlängtade rymdäventyret "Starfield" försenas till 2023

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo.

Bli en stenhård robotpolis i actionpolis i nya Robocop Rogue City

Bli robotpolis och stoppa bankrån, gisslandrama och gängvåld i spelet Robocop: Rogue City kommer nästa år

För ungefär ett år sedan fick vi veta att spelet Robocop: Rogue City är på väg. Som baseras på de klassiska kultfilmerna från 80- och 90-talet.

Robocop: Rogue City verkar utspela sig under eller kring händelserna i den första filmen från 1987, där vi får följa robotpolisen soppa bankrån, gisslandrama och gängvåld i ett framtida Detroit. Spelet ser ut att bli en riktigt actionladdad förstapersonsskjutare, där det ser ut att vara ganska fritt hur du kan utföra dina uppdrag.

En kul nyhet är att skådespelaren Peter Weller gör ett återbesök sin roll som Robocop, då han kommer spela in ny dialog till spelet.

Robocop: Rogue City Släpps till Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S och PC I Juni 2023

skrivet av Stefan Fischerström

Nytt Terminator-spel är på väg- slåss för din överlevnad i en öppen värld

Terminator Survival Project bli franchisens första överlevnadspel i en öppen väld. Här är första teasern.

Ett nytt Terminator-spel är på gång från Nacon, spelstudion som gav oss Terminator: Resistance kom år 2019. Den här gången väntar ett överlevnadsspel i en öppen värld, vilket blir första gången för den här franchisen.

Terminator Survival Project (vilket verkar vara ett arbetsnamn och inte en officiell titel) utspelar sig efter händelserna som kommer att kallas Domedagen- då Skynet blev självmedvetet och angrep mänskligheten. I denna postapokalyptiska väld gäller det alltså att kämpa för överlevnad mot vandrande maskiner med siktet inställt på att döda, och en av dem får vi möta i denna korta teaser:

Än så finns det inga andra detaljer mer än att spelet släpps till Pc och konsoler i en avlägsen framtid.

Skrivet av Stefan Fischerström


Under Vågorna

Parallel Studio och Quantic Dream har tillkännagivit Under The Waves , ett enspelares narrativt äventyrsspel genom en världspremiärtrailer som presenterades under Gamescom Opening Night Live.


Dyk ner i Nordsjöns djup för att utforska ett rörande och poetiskt undervattensäventyr om sorgens uppslukande kraft. Spelarna utspelar sig i en tekno-futuristisk vision av 1970-talet och kommer att följa Stan, en professionell dykare som arbetar för ett oljebolag, inför isoleringen av djuphavet när han börjar uppleva en märklig serie händelser, långt under vågorna.

kommer 2023

Hogwarts Legacy

Den 1 september markerar början av Back to Hogwarts, den mycket älskade årliga traditionen för Wizarding World-fans runt om i världen som firar dagen på Hogwarts-eleverna tar Hogwarts Expressen och återvänder till skolan för den nya terminen.

För att fira Back to Hogwarts meddelade Warner Bros. Games att Wizarding World-fans kan länka sitt Harry Potter Fan Club-konto till sitt Warner Bros. Games-konto för att importera deras hus och trollstav till Hogwarts Legacy . Baserat på Harry Potter Fan Clubs officiella sorteringsupplevelse, tillsammans med trollstavsceremonin, kan spelare ta med sig sitt autentiska jag till Hogwarts Legacy. Att länka konton kommer också att låsa upp en Beaked Skull Mask och exklusiva "House Fan-Atic School Robes" i spelet, en speciell uppsättning kläder så att spelare kan representera sitt Hogwarts-hus med stil.

kommer 2023

Pokémon Trading Card Game: Sword & Shield—Silver Tempest Expansion kommer snart

The Pokémon Company International har avslöjat den senaste expansionen av det bästsäljande Pokémon Trading Card Game, Sword & Shield—Silver Tempest .


Sword & Shield—Silver Tempest kommer att introducera fler Radiant Pokémon—som Radiant Jirachi och Radiant Alakazam—som är Shiny Pokémon, illustrerade i etsade konstverk, som ofta har en kraftfull förmåga eller attack. Expansionen kommer också att lyfta fram fler Pokémon VSTAR, inklusive Lugia VSTAR och Regidrago VSTAR, plus den första Pokémon VSTAR i Pokémon TCG som inte är helt utvecklad: Alolan Vulpix VSTAR


Mycket på gång för Destiny 2

Bungie tillkännagav flera nya detaljer för Destiny 2 , under ett speciellt Showcase-evenemang meddelade Bungie de första detaljerna för Destiny 2: Lightfall , den senaste expansionen för Destiny 2 , som lanseras den 28 februari 2023 . Lightfall är det näst sista kapitlet i Destiny 2:s Light and Darkness-saga och fortsätter den episka berättelsen som har berättats i nästan tio år.


Dessutom avslöjade Bungie ett nytt partnerskap med Epic Games som tar med Destiny 2 till Epic Games Store och ser innehåll från Destiny dyka upp i två Epic-spel: Fortnite och Fall Guys, såväl som Fortnite-inspirerade prydnadsuppsättningar som dyker upp i Destiny 2 – första gången ursprungliga Fortnite- karaktärer har dykt upp i en annan tv-spelsserie.

Diablo IV har fått bekräftat släppdatum bli till sommaren 2023

Den som väntar på något gott, väntar i detta fall alldeles för länge. efter tre år väntan får vi äntligen en färsk trailer och ett släpp datum för Blizzards rollspel Diablo IV

skrivet av Stefan

Spelet Hellboy: Web of wyrd låter dig slå moster på käften

Den övernaturliga detektiven kämpar mot demoner i ett kommande actionspel med Lance Reddick i huvudrollen.

Under gårdagens The Game Awards fick vi se en ny trailer på Hellboy: Web of Wyrd som baseras på de övernaturliga seretidningarna av Mike Mignola.

Sergen har tidigare blivit film av Guillermo del Toro i form av Hellboy från 2004 och Hellboy: The Golden Army från 2008 med Ron Perlman i huvudrollen, samt Hellboy av Neil Marshall med David Harbour. nu är det alltså dags att få spela som den röda demonen.

spelet släppts till Nintendo Switch, Playstation , Xbox och PC något datum finns inte en

skrivet av Stefan fischerström

Batman kommer en sista gång till Suicde Squad

Den bortgångna super hjälten återvänder i rollen som Batman i spelet Suicide Squad: kill the Justice League som kommer släpps i maj 2023.

Det lovande spelet Suicide Squad: Kill the Justice League som har utvecklas av Rocksteady Studios Arkham serien har äntligen fått ett lanserings datum bli den 26 maj 2023.Bekräftat: Venom dyker upp i "Marvel's Spider-Man 2" under hösten 2023

Insomniac Games har avslöjat att deras efterlängtade uppföljare där Venom dyker upp släpps någon gång under hösten 2023.

För ungefär ett år sedan fick vi veta att spelet "Marvel's Spider-Man 2" är under utveckling till Playstation 5 av Insomniac Games, men sedan dess har det varit väldigt tyst om nästa nätsvingande äventyr.

I en text på Playstation.Blog där de tittar framåt på nästa år nämns det dock att den efterlängtade uppföljaren är redo att släppas under hösten 2023.

Vilket år det har varit för PlayStation Studios. Här på Insomniac Games har vi varit väldigt imponerade av våra kamraters arbete. Grattis till alla, till ett framgångsrikt 2022... och nu hoppas vi att nästa år blir lika spännande, då vi fortsätter att göra "Marvels Spider-Man 2" redo för att släppas nästa höst, skriver de.

skrivet av stefanKontakta oss redan idag