Animerad

Frost

Frost

Detta måste vara en av Disneys alla populäraste filmer på många år! Någonstans har något gått väldigt fel och det märker man också när man bänkar sig för att se eländet! Det råder inget snack om saken att vintern i denna film ser väldigt kall ut. Ser man till själva historien är den lika stelfrusen som sceneriet är.


Unga prinsessorna Elsa och Anna älskar att leka och att använda Elsas magiska is-krafter, det vill sägs tills Elsa en dag råkar hon att skada Anna med en Is-attack. Kungen och drottningen beslutar att Anna ska vara hemma och då kommer alla minnen kommer till backa till Elsas krafter och att hålla flickorna isär.


Några år senare efter föräldrarnas hemska beslut, drunknar, välförtjänt, föräldrarna. Elsa dyker upp från isoleringen för att bli drottning, men försätter sig sedan i exil då hon av misstag råkar kasta riket in i en konstant vinter under ett bråk med sin syster.


Eller var är Detta är en total rörande film, fylld av banala sånger, så väl som väldigt banal humor. Detta är riktigt bra film som sträcker sig till Barn i första men en hel familj mot sin vilja släpas med för att se eländet.


Jag tycker det är en bara Disneyfilm som dom har lyckats med.


Betyg 8/10


Skrivet av Stefan Fischerström


FROZEN 2

Nu är det prisbelönta teamet till backa med det värld som spännande fenomenet efter frost så är dom med en frost 2. Elsa, Anna, Kristoffer. Olof och Sven ska Berger sig ut och leta efter den okända skogen som är förtrollad och de möka haven bortom Arendal. Där upptäcker Elsa inte bara sanningen om sitt förflutna, utan även att hot mot sitt kungarike

skrivet av Stefan fischerström